Uw Was, Onze Zorg!

Heeft u een beperking door ouderdom of handicap dan hebben wij een geschikt was abonnement voor het verzorgen van uw persoonsgebonden wasgoed. Woont u in een bejaarden- of verzorgingshuis, senioren woning of verblijft u in een revalidatiecentrum of begeleid wonen dan komt u in aanmerking voor ons speciale “Welzijn & Zorg” tarief. Wij verlenen onze service en diensten o.a. aan bewoners/ cliënten van de volgende #zorginstellingen: #Vivantes, #Zuyderland, #Sevagram, #Meander, #Daelzicht, #Pergamijn, #Proteion e.d. Klik ook hier voor meer info.

Wilt u van onze service gebruik maken, dan zorgen wij ervoor dat wij u een gepaste oplossing en service kunnen bieden. Senioren in een verzorgingshuis hebben vaak de behoefte aan persoonlijk contact, zodat als zij vragen of klachten hebben altijd weten bij wie zij terecht kunnen. Persoonlijke service en dienstverlening spelen dan ook bij ons een belangrijke rol. Daarnaast hebben de kleding stukken vaker een emotionele waarde. Wij verzorgen uw kleding dan ook met alle zorg en kwaliteit.

Uw voordelen:

• De het wasgoed kunnen wij al verzorgen vanaf een vast bedrag van €110,- per maand.
• Weinig of veel wasgoed dan passen wij het maandbedrag aan.
• U kunt eenmalig of in een vaste frequentie van onze service gebruik maken.
• Wij komen wekelijks op dezelfde dag uw wasgoed ophalen en retourneren.
• Wasgoed hoeft niet gelabeld te worden, maar wordt per client apart behandeld.
• Bij vragen kunt u ons altijd persoonlijk bereiken via onze waslijn.

Mocht u interesse hebben of wilt u meer weten over onze tarieven, dan helpen wij u graag verder. Hiervoor kunt u het beste even met ons contact opnemen. Wij kunnen dan met u bekijken, hoe we u de beste service en dienst op maat kunnen aanbieden. Nieuwsgierig voor wie we al werkzaam zijn en wie er al van onze service gebruik maken? Kijk dan op onze referentie pagina.