Bosco – Clean Shirt Service: Uw Was, Onze Zorg?

Wij verzorgen graag het hele wasproces voor u! 
Van het ophalen van uw vuile wasgoed, het reinigen en stomen van uw wasgoed en weer kastklaar terug leveren van uw wasgoed op locatie.

Maar dat niet alleen, wij bieden u een oplossing voor het verzorgen van al uw textiel!
U kunt dan ook bij ons terecht voor uw kleding die gewassen of chemisch gereinigd moet worden, maar ook voor het reinigen uw gordijnen, tapijten, beddengoed, linnengoed, platgoed en ander textiel.
Daarnaast kunt u ook uw kleding door ons laten vermaken of herstellen.

Met onze service en diensten, zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van was- en stoomgoederen, voor zowel particulier als zakelijk gebruik in combinatie met een unieke ophaal- en bezorgservice. Wij besteden bijzonder veel‐ en extra aandacht aan de kwaliteit en service van onze diensten. Was‐ en stoomgoederen worden bij ons met de hand gecontroleerd, gelabeld en uitgesorteerd (géén bulk). De meeste goederen worden uiteindelijk met de hand afgewerkt en verpakt voor een perfect en “kast-klaar” resultaat!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij groot voorstander van persoonlijk contact. Met een flexibele en meedenkende houding staan wij u graag te woord en streven we ernaar de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten.
“Een unieke service in de regio Zuid- Limburg.”

BEL NU de waslijn +31 (0)6 12 097 893 en wij verzorgen uw was.